Een auto delen in de buurt?

Misschien kan dat binnenkort in Beverwijk of wijk aan Zee!

De organisatie OnzeAuto kan ook in Beverwijk en Wijk aan Zee zorgen dat er een elektrische auto klaar staat in in jouw buurt als er daar voldoende belangstelling voor is.
In veel andere gemeenten is samen delen van een eerste of tweede auto succesvol gebleken. Daarom wil EcoBeverwijk dit initiatief graag onder je aandacht brengen.

Als dit initiatief slaagt profiteer je van de volgende voordelen:

 • Goedkoper rijden: geen eigen auto onderhouden of verzekering regelen
 • Parkeren is geen probleem meer: De auto’s hebben een vaste parkeerplaats bij een laadpaal op loopafstand van je woning.
 • Wel een auto, maar met minder belasting voor klimaat en milieu
 • Meer contact met buurtgenoten

Makkelijk en zorgeloos:

Je kunt de auto gebruiken wanneer het jou uitkomt en je maakt met de deelnemersafspraken over het gebruik (denk aan autozitjes of huisdieren).

Het beheer van de auto’s wordt volledig verzorgd door de firma OnzeAuto. Op hun website lees je hoe alles precies in zijn werk gaat, als je met een aantal buurtgenoten mee zou willen doen. Je vindt er ook de tarieven en voorwaarden van het autodelen.

Hoe denk jij over dit idee?
Help ons te ontdekken of én in welke buurten van Beverwijk of Wijk aan Zee er interesse is om dit samen op te pakken.

Vul de vragenlijst in op de website: www.onzeauto.com/beverwijk Je laat alleen je mening weten en je verbindt je dus nergens aan. Het invullen duurt maar een paar minuten.. Doe het wel voor 12 mei!


Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

  Graag het onderstaande aanvinken en de code invoeren, anders kan het formulier niet worden verstuurd.

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha