LEDENVOORDEEL:

Als je lid bent van EcoBeverwijk kun je profiteren van de volgende voordelen:

  • Allereerst heb je een stem in de besluiten die de coöperatie neemt. Dat loopt via de algemene ledenvergadering.
  • Daarnaast heb je per lidmaatschap recht op een gratis adviesgesprek of op een korting bij een warmtescan.
  • Warmtescans om warmtelekken op te sporen via een kwalitatief hoogstaande infraroodscanner bieden we op dit moment alleen aan onze leden aan. De kosten zijn €100,–
  • Wanneer er een mogelijkheid komt voor een collectief energie-opwekproject, dan hebben leden die mee willen doen aan zo’n project, voorrang bij de aanschaf van participaties.
  • Als vrijwilliger betaal je 50% van je lidmaatschapsbijdrage.
  • Door gezamenlijke inkoop kan onze coöperatieve vereniging haar leden producten met korting aanbieden. Het aanbod vind je op onze ledenpagina. (alleen voor leden te zien)

Nieuw in 2023 :

Een Speedcomfort radiatorventilator voor slechts € 45,–

Bestellen van producten doe je via de ledenpagina

UITLEENSERVICE VOOR LEDEN

Je kunt namelijk als lid diverse apparaten voor kortere of langere tijd gratis bij EcoBeverwijk lenen om te gebruiken of uit te proberen.
Wil je gebruik maken van deze uitleenservice? Laat het even weten via ledencontact@ecobeverwijk.nl.
Geef daarbij aan hoelang je de apparatuur wilt gebruiken. Daarna krijg je een reactie wanneer en waar je de spullen kunt ophalen en weer moet inleveren. Je moet wel tekenen voor het lenen, bijv. dat EcoBeverwijk niet aansprakelijk is voor schade door het gebruik en dat je eventuele schade door onoordeelkundig gebruik aan de apparatuur zult vergoeden. 

We willen de service nog verder uitbreiden, Dus als je nog ideetjes hiervoor hebt, dan horen we dat graag.

Onze uitleenservice omvat momenteel de volgende zaken:

Co2-meter

Als je je woning gaat isoleren, moet je altijd ook zorgen voor goede ventilatie, zodat er genoeg zuurstof de woning binnen komt. EcoBeverwijk beschikt daarom ook over diverse apparaten om dat te controleren.  Twijfel je of je thuiswerkplek of kamer wel genoeg geventileerd is, leen dan voor een tijdje een Co2-meter ( van hoge kwaliteit) bij ons.
Soms kan het even duren voor de meter weer beschikbaar is.

Energieverbruiks-meter

Wil je weten hoeveel stroom bijv. je (oude) wasmachine, straalkachel of pomp van de vloerverwarming eigenlijk gebruikt, stop dan eenvoudig een energiekosten-meter in het stopcontact en na een weekje weet je het!

Radiatorventilator

Met een radiatorventilator kan de temperatuur van de cv-ketel omlaag tot 60 graden. De radiator blaast de warme lucht de woonkamer in, die zo sneller warm wordt. Gasbesparing ca. € 170,– pj.
De geluidloze radiatorventilator is geschikt voor radiatoren en convectoren. Energiebesparing tot wel 30% en in een handomdraai te plaatsen. Een stopcontact in de buurt is wel zo handig. Wil je het eens uitproberen? Je kunt hem lenen via onze uitleenservice. Aanschaffen is ook mogelijk via EcoBeverwijk voor € 45,–