LEDENVOORDEEL:

– Als je lid wordt van EcoBeverwijk heb je allereerst een stem in de besluiten die de coöperatie neemt. Dat loopt via de ledenvergadering.
– Daarnaast heb je per recht als je een gratis adviesgesprek of op een korting bij een warmtescan.
– Als vrijwilliger betaal je 50% van je lidmaatschapsbijdrage.
– Wanneer er een mogelijkheid komt voor een collectief energie-opwekproject, dan hebben leden die mee willen doen aan zo’n project, voorrang bij de aanschaf van participaties.

UITLEENSERVICE VOOR LEDEN

Als coöperatie van leden, heeft EcoBeverwijk voor haar leden ook een uitleenservice.
Je kunt namelijk als lid diverse apparaten voor kortere of langere tijd gratis bij EcoBeverwijk lenen om te gebruiken of uit te proberen.
Wil je gebruik maken van deze uitleenservice? Laat het even weten via info@ecobeverwijk.nl.
Geef daarbij aan hoelang je de apparatuur wilt gebruiken. Daarna krijg je een reactie wanneer en waar je de spullen kunt ophalen en weer moet inleveren. Je moet wel tekenen voor het lenen, bijv. dat EcoBeverwijk niet aansprakelijk is voor schade door het gebruik en dat je eventuele schade door onoordeelkundig gebruik aan de apparatuur zult vergoeden. 

We willen de service nog verder uitbreiden, Dus als je nog ideetjes hiervoor heb, dan horen we dat graag.

Onze uitleenservice omvat momenteel de volgende zaken:

1. CO2-meters

Als je je woning gaat isoleren, moet je altijd ook zorgen voor goede ventilatie, zodat er genoeg zuurstof de woning binnen komt. EcoBeverwijk beschikt daarom ook over diverse apparaten om dat te controleren.  Mochten er leden van EcoBeverwijk zijn die twijfelen of hun thuiswerkplek of kamer wel genoeg geventileerd is, dan kunnen ze via ons algemene e-mailadres info@ecobeverwijk.nl een verzoek doen om gratis enkele dagen een CO2-meter te lenen.
Uiteraard moeten we ons aan de corona-afspraken houden bij het uitlenen en soms kan het even duren voor de meter weer beschikbaar is.


2. Energiekosten-meter


Wil je weten hoeveel stroom bijv. je (oude) wasmachine, straalkachel of pomp van de vloerverwarming eigenlijk gebruikt, stop dan eenvoudig een energiekosten-meter in het stopcontact en na een weekje weet je het!


3. Radiator ventilator

Met een radiatorventilator kan de temperatuur van de cv-ketel omlaag tot 60 graden. De radiator blaast de warme lucht de woonkamer in, die zo sneller warm wordt. Gasbesparing ca. € 170,– pj.
De geluidloze radiatorventilator is geschikt voor radiatoren en convectoren. Energiebesparing tot wel 30% en in een handomdraai te plaatsen. Een stopcontact in de buurt is wel zo handig.

Klanten van Greenchoice kunnen met hun spaarpunten een flinke korting krijgen bij de aanschaf van een Speedcomfort. Speedcomfort plant bovendien voor elke bestelde ventilator een boom!

Meer informatie over de werking en de types ventilatoren vind je hier.