Hoe meer leden, hoe meer mogelijkheden

Lid worden van EcoBeverwijk

 

Door lid te worden van EcoBeverwijk ondersteun je het werk van de coöperatie en het ideaal om in Beverwijk sneller te verduurzamen.

Je verplicht je met je aanmelding dus NIET tot deelname aan energie-opwekprojecten, waarvoor de coöperatie zich inzet. Mochten die worden opgestart, dan loopt deelname daaraan altijd via aparte inschrijvingen (en bijdragen).

 

Omdat EcoBeverwijk een coöperatie is, werken wij met lidmaatschappen. De leden beslissen via de Algemene Ledenvergadering over belangrijke ontwikkelingen.  Ieder lid dat zich via ons inschrijfformulier heeft aangemeld, heeft stemrecht in de ALV en recht op ledenvoordeel.

De contributie bedraagt per jaar  € 20, —

Deze vaste bijdrage is voor ons een belangrijke vaste inkomstenbron. Daarmee kunnen wij onder andere de opleiding en het werk van onze vrijwillige energiecoaches mogelijk maken.
De meeste projecten die wij uitvoeren zijn kostendekkend. Met die inkomsten kunnen wij nieuwe duurzame projecten opstarten. De coöperatie heeft niet het doel om winst te maken.

Iedereen in Beverwijk en Wijk aan Zee kan meedoen door lid te worden. U kunt zich inschrijven door op de blauwe knop rechtsboven te klikken.
Doe mee, want hoe meer leden, hoe meer mogelijkheden en invloed voor de coöperatie!

Met de persoonsgegevens die je ons via het aanmeldformulier verstrekt gaan we zorgvuldig om. We gebruiken ze alleen voor ons ledenregister en om met jou in contact te blijven. ( zie ook de privacyverklaring) . Lees hier onze statuten  en reglementen

Via de nieuwsbrief en deze website houden we je  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rond de energietransitie en organiseren we af en toe activiteiten binnen het thema duurzaamheid.

Praktische informatie

Je lidmaatschap wordt na een jaar automatisch verlengd. De opzegtermijn bedraagt 1 maand voor einddatum van je lidmaatschap.
De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 20,00 per jaar.
Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Als je je na 1 juni aanmeldt,  kost het lidmaatschap €10,00 voor het lopende jaar.

De ledenbijdrage wordt geïnd via incasso. Na inschrijving ontvang je van ons een incasso-machtiging, die je ondertekend naar ons kan terugsturen.