Hoe meer leden, hoe meer mogelijkheden

Lid worden van EcoBeverwijk

Omdat EcoBeverwijk een coöperatie is, werken wij met lidmaatschappen. Dat is onze belangrijkste vaste inkomstenbron.
Met deze inkomsten kunnen wij zoveel mogelijk nieuwe duurzame projecten opstarten en het werk van onze energiecoaches mogelijk maken.
Iedereen in Beverwijk kan meedoen door lid te worden via onderstaand formulier. Hoe meer leden, hoe meer mogelijkheden en invloed voor de coöperatie.
Als lid van de coöperatie beslis je mee over het beleid via de Algemene Ledenvergadering en heb je tevens recht op de ledenservice, welke diverse voordelen biedt.
Verder houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en organiseren we af en toe activiteiten binnen het thema duurzaamheid.

Door lid te worden van EcoBeverwijk ondersteun je het werk van de coöperatie. Je verplicht je met je aanmelding dus NIET tot deelname aan projecten, waarbij de coöperatie zaken gaat verkopen of kopen.
Mochten die worden opgestart, dan loopt deelname daaraan altijd via aparte inschrijvingen (en bijdragen).

Met de persoonsgegevens die je ons via het aanmeldformulier verstrekt gaan we zorgvuldig om. We gebruiken ze alleen voor ons ledenregister en om met jou in contact te blijven. ( zie ook de privacyverklaring) .Lees hier onze statuten. De huishoudelijke reglementen zijn in voorbereiding.

Praktische informatie

Je lidmaatschap wordt na een jaar automatisch verlengd. De opzegtermijn bedraagt 1 maand voor einddatum van je lidmaatschap. Als je gastlid bent geworden in combinatie met een actie (dit is dan bij de actie vermeld) eindigt je lidmaatschap automatisch na de afgesproken periode.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 20,00 per jaar. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.
Als je je na 1 juli aanmeldt,  kost het lidmaatschap €10,00 voor het lopende jaar.

Wij verzoeken je het lidmaatschapsbedrag te storten op BANKREKENINGNR: : NL12 INGB 0006 4059 75 t.n.v. EcoBeverwijk U.A. onder vermelding van: lidmaatschap 2022