Schoon heel en veilig Oosterwijk

In de wijk Oosterwijk is op 29 mei de actie: Straat van de week.
In het gebied tussen Merwedestraat, Belgiëlaan, Waalstraat en Dommelsingel kunnen inwoners met al hun vragen terecht bij de mensen van de gemeente, woningbouw enzovoort, die dan in de straat aanwezig zijn.

Op deze dag is er ook een spreekuur voor mensen, die advies willen hebben over het besparen van energie of vragen over verduurzamen van het huis.
Tussen 13.00 en 16.00 uur kunt u spreken met een energiecoach van EcoBeverwijk. Dit spreekuur vindt plaats in het speeltuingebouw Jeugd en Vreugd aan de Merwedestraat.

Energievereniging Beverwijk bestaat uit vrijwilligers, die Beverwijkers willen helpen om energie te besparen. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee.

Gratis advies bij u thuis ook mogelijk

Een energieadviseur kan ook bij u thuis komen voor een gratis adviesgesprek. Overdag of ’s avonds. Het gesprek met huurders gaat over het gebruik van elektriciteit en gas.
Huurders krijgen ook vanuit het gesprek € 100 gratis aan energiebesparend materiaal. Dat materiaal wordt betaald door de gemeente Beverwijk.
Het gesprek met eigenaar-bewoners gaat over mogelijkheden de eigen woning duurzamer te maken, onder andere met behulp van subsidies.

Aanmelden voor het gesprek bij u thuis

Tijdens het spreekuur kunt u een afspraak maken. Een e-mail sturen kan ook. Stuur een mail aan: actie@ecobeverwijk.nl.
Meldt uw naam, adres en telefoonnummer. U wordt zo spoedig mogelijk benaderd voor het maken van een afspraak.

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

    Graag het onderstaande aanvinken en de code invoeren, anders kan het formulier niet worden verstuurd.

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha